Hvad den nye iPhone X kan

Hvis du har været på nettet bare en lillesmule den seneste stykke tid er jeg sikker på, at du har hørt bare lidt, om den nye iPhone X. Men har du egentlig styr på, hvad det er telefonen egentlig kan og hvad den dur til? For den nye iPhone X koster nemlig ikke en lille mønt, så der må jo være noget, som gør, at den er pengene værd (for det er den helt klart). I denne artikel vil vi tage et kig på præcis hvad den nye iPhone X kan og hvorfor du burde overveje at lægge nogle penge på den. Vi vil blandt andet kigge på hvorfor den nye OLED skærm er en lille revolution inden for telefonien, hvordan det nye kamera kommer til at ændre spillet og de ændringer, den nye iPhone X har gjort i skel fra de tidligere iPhones.

iPhone x

iPhone X

iPhone X – ikke bange for at revolutionere

Først og fremmest lad os snakke om hvad man først vil lægge mærke til, når man kigger på den nye iPhone X. Dens skærm. Skærmen er nemlig i det flotteste OLED display og er også i retina kvalitet som alle de andre iPhone skærme har været. Men det er OLED displayet som virkelig vil få denne telefon til, at skille sig ud fra mængden. Men skærmen er kun en faktor af en telefon som kan mange ting. Udover at have den flotteste skærm på markedet kan man altså også glæde sig til, endelig at oplade sin telefon uden at skulle have ledninger. Ja, for iPhone X kan nemlig oplade uden tråd, og det er virkelig fedt for dem, som har nogle enheder der er kompatible med det. Du kan nemlig købe møbler i f.eks. IKEA, som altså vil oplade din telefon bare, at du lægger telefonen ovenpå, f.eks., bordet.

Endvidere er den største del af designet nok, at skærmen er større og fylder mere, og at home-knappen er taget væk. Dette åbner op for et nyt virvar af forskellige gestures som vil lade dig swipe og pinche og lignende med en hel masse nye muligheder. Kobl det sammen med, at den nye iPhone X er blandt de hurtigste og stærkeste telefoner på markedet, og så er der altså ikke mange grænser for, hvad du kan opnå. Sidst men ikke mindst er den nye face-ID kommet, så du kan logge ind på din telefon uden at gøre mere, end at kigge på den.

Den nye iPhone X er en telefon, man bare skal eje. Der er mange gode grunde til, at man skal eje den. Men blandt de bedste grunde er den nye OLED skærm som telefonen har. det er OLED displayet som virkelig vil få denne telefon til, at skille sig ud fra mængden. Men skærmen er kun en faktor af en telefon som kan mange ting. Telefonen har nemlig også en hel masse andre funktioner som kan hjælpe dig i din dagligdag. Blandt disser er, at du kan låse din telefon op med en scanner af dit ansigt. Ligesom man fra 5S kunne gøre det med telefonen kan man nu begynde at gøre det med kun sit ansigt.

De nye iPhone X telefoner er rimelig smarte at kigge på, men er de virkelig pengene værd? Det kan være svært at finde ud af, og der er mange som har meget stærke meninger om Apples telefoner. Det er ikke altid lige let at finde et overblik over, så det er godt du nu kan læse denne artikel som siger til dig, sort på hvidt, præcis hvilken telefon det er, du burde vælge. Og hvis du er en person som går op i at eje ting, som er af god kvalitet, så er der altså ikke andet at gøre end, at vælge den nye iPhone X telefon.

En af de bedste funktioner ved nye telefoner, er at man kan oplade sin telefon uden overhovedet at skulle bruge en ledning. Det er gennem noget teknologi som for eksempel firmaer som IKEA har udviklet. Den nye iPhone X er et eksempel på en af disse telefoner som kan oplade. Med nogle forskellige små møbler kan du altså oplade din telefon ved bare, at lægge den på dem. Det er hamrende smart og er en af grundene til, at iPhone X altså er den bedste telefon at have. Derudover koster de ikke så meget som en telefon af den kvalitet. Hvis du har midlerne skal du have telefonen, det er helt klart.

Den nye iPhone X er ikke en billig telefon ligefrem. Men den er derimod helt fantastisk – og det gør den altså alle pengene værd. Men hvad er det, som gør en telefon som den alle de penge værd? Jo, blandt de nye funktioner den har, har den altså muligheden for at lave det, som kaldes face-scan. Dette fungerer i bedste Apple-facon og lader dig åbne din telefon med intet mere, end dit ansigt. Det tager ingen tid og det er noget, som man ikke kan leve uden, når først man har det. Udover disse ting kan du også se frem til, at der ikke længere kommer til at være en Home-knap som distraherer. I stedet har du kun skærm.