Hvad skal man med en Iphone mobiltelefon?

Det var sjældent nok for en virksomhed at revolutionere endnu en produktkategori. Apple havde allerede revolutioneret to: Computere med Mac og personlige musikafspillere med iPod. Med iPhone mobiltelefoner ville de have revolutioneret hele 3 kategorier. De har senere hen revolutioneret igen med deres udgivelse af deres første ipad. En blanding mellem en mobil og en computer. Også den blvet meget succesfuld.
Det første Steve Jobs gjorde var at finde ud af hvad telefonen skulle kunne og hvordan den skulle se. Hvordan han ville have styresystemet til at fungere. Derefter fandt han ud af hvad rent faktisk kunne lade sig gøre. Da Steve begyndte at udvikle iphonen havde Apple aldrig før haft en mobiltelefon. Efter d. 9. Jan. 2007 er overlegent Apple med deres Iphone der har været dominerende på markedet. Iphone mobiltelefoner er i dag næsten blevet et samle objekt. Hver gang Apple bringer en ny model på markedet, stormer tusindvis af mennesker ud i butikkerne for at få den sidste nye. Vi har i dag haft en del iphones. Det hele startede med den første Iphone der hed ”Iphone” den næste udgivelse, var egentlig den samme telefon, den hed Iphone3G, grunden til det lidt mærkelige navn, er at det var den første telefon der havde 3G net, altså internet hvor man ikke behøvede en internet opkobling. Defter har vi haft Iphone 4 og 4S. S’et står for Siri som er din personlige hjælper på din telefon. Derefter fik vi Iphone 5,5S og 5c. Iphone 5c var apples bud på en billigere mobil, da de havde fået en del kritik for at lave for dyre produkter. C’et står for ”colour” da den kun kom i forskellige farverige farver. De nyeste skud på stammen er Iphone 6, 6S og Iphone 6S±. ±’et er fordi den er stor. Meget stor.

Hvorfor er Iphone mobiltelefoner så populære?

Iphone mobiltelefoner er langt de mest populære telefoner i dag, men hvorfor?
De er utroligt brugervenlige. De kører med et styresystem som er nemt at finde ud af. Der er ikke alle mulige mærkelige ting, det tager lang tid at finde ud af. En iphone er, så at sige, du får hvad du ser, hvilket appellere til mange mennesker.
Iphone mobiltelefoner er også en smartphone, hvilket betyder at den kan mange tekniske ting. Derudover har de et meget lækkert design. Når du står med en Iphone i hånden kan du mærke kvaliteten og lækkerheden der er ved en Iphone. Blander man alle disse ting sammen er man næsten sikker på en succes.