Skrotpræmien var bedre end jeg håbede

Vi havde en ældre Skoda stående på vores landsted. Det var et levn fra den tidligere ejer, men vi havde ikke haft tid på at få den fjernet. Nu var tiden imidlertid kommet og for at være ærlig så var jeg efterhånden træt af at gå og kigge på den gamle bil. Min kollega Bente fortalte mig om et firma som tilbød penge som skrotpræmie for gamle biler, så jeg tænkte hvorfor ikke give det et forsøg. Jeg kontaktede derfor firmaet og fik en længere snak med en flink mand. Jeg var bange for at jeg ikke fik noget ud af det, men jeg fik faktisk et fair tilbud.

Penge for den gamle bil

Vi kørte selv ud med den gamle bil og det var en rigtig rar følelse at komme af med den gamle smadrekasse. Vi fik en lille stak hundredekronesedler og det var mere end jeg havde forventet. Så nu har vi besluttet at der skal købes blomsterløg til haven og for resten af pengene tror jeg vi veksler til et par pizzaer i aften. Det er skønt at vi nu endelig kan få sat gang i vores projekt om at få gjort haven pæn.