Vinduespudsning – Mit hængeparti

Der findes mennesker i verden, der vil kalde mig glemsom. Jeg bor lige udenfor København. Jeg har et job, jeg elsker. Jeg har venner og veninder, som jeg skatter utrolig højt. Og så har jeg styr på mit liv. Jeg yder gerne lidt ekstra på arbejdet – tager måske nogle opgaver med hjem, for jeg kan lide det, jeg laver. Jeg har altid nyvasket tøj, der står aldrig en opvask og venter og det går faktisk rigtig godt.
Alligevel er der ting, som momentant irriterer mig (måske endda på daglig basis), som jeg glemmer at tage mig af. Eller som bare ikke virker væsentligt nok i situationen. En af dem er vinduespudsning. Mit evige hængeparti. En af de ting, jeg bare må erkende, jeg aldrig helt får taget mig sammen til at gøre noget ved.
Så i stedet for at tage mig selv ved nakken, glemmer jeg det. Lige indtil for en måned siden. Hvor en kær veninde, drillede mig med min velvillige glemsomhed, når det kom til den slags. Det irriterede mig. Så jeg gjorde noget helt andet; jeg lagde det fra mig. Jeg ringede til et firma, det tilbyder vinduespudsning i København og omegn.
Hvor ville jeg ønske, jeg havde gjort det noget før! Jeg var ikke til at skyde igennem dagene efter. For jeg fik taget mig af det – og det var end ikke dyrt. Faktisk tværtimod. Jeg fik et godt tilbud, en venlig medarbejder i røret og en fortræffelig vinduespudsning.
Det kan godt være, at vinduespudsning udefra virker som et drastisk skridt, men det har været så naturligt. Og fra firmaet i København får jeg nu vinduerne pudset to gange om måneden. Min samvittighed er ren, mit hængeparti er væk og jeg er i førersædet i mit eget liv. Findes der noget bedre?